Få en solid udgiftsreduktion i virksomheden ved installation af håndtørrere

Der er stadigvæk visse virksomheder, firmaer og institutioner, hvor der hænger papirtørklædeautomater på væggene på toiletterne. Disse kræver en løbende opfyldning, uendelige bestillinger af papir og mærkbare udgifter. Der er heldigvis råd at hente i forhold til denne problemstilling – der er nemlig meget at vinde ved at udskifte papirtørklædeautomaterne med håndtørrere. En håndtørrer er et godt alternativ til papirtørklæderne, og der er rigtigt mange fordele forbundet til installationen af én eller flere af disse. Desto flere papirtørklædeautomater der udskiftes med håndtørrere, desto større bliver gevinsten ved dette. Den første fordel er den fuldstændige afsked til opfyldning og rengøring.

Slip fuldstændigt for tidskrævende opfyldning og rengøring

Når du har papirtørklædeautomater, så er det et krav, at disse fyldes op, når der ikke længere er papirtørklæder. Alle de brugte papirtørklæder ryger selvfølgelig i skraldespanden, og skraldespandene skal derfor også tømmes. Det kan være, at dette blot er en generel gene, som deles ud på medarbejderne på stedet – det kan også være, at det er en arbejdsopgave for rengøringsmedarbejderne. Uanset hvad så bruges der tid og resurser på dette, og man kan altså spare dette helt væk ved at installere håndtørrere i stedet. Der er ikke affald efter håndtørreren. Disse skal ikke fyldes op, de skal blot have en kontinuerlig strøm af elektricitet at bruge. Der er altså meget tid at spare hver eneste dag, hvis du installerer håndtørrere i stedet for papirtørklædeautomater.

En besparelse der virkeligt batter

Du kan installere særligt effektive og miljøvenlige håndtørrere, som virkeligt giver en reduktion i de løbende omkostninger. Faktisk kan du hente så meget som 95 procent af de løbende udgifter hjem, hvis du investerer i håndtørrere fremfor papirtørklæder. Det er altså nogle økonomiske nøgletal, som man ikke kan tage fejl af – der er langsigtede penge at hente. Det kræver selvfølgelig en investering i håndtørrere her og nu, men det betaler sig i den grad tilbage – det betaler sig tilbage i form af mindre tidskrav til opfyldning og rengøring, færre udgifter til papir og arbejdstimer og selvfølgelig også i et mindre negativt aftryk på miljøet.

Tag del i de mange fordele og find inspiration i de mange effektive håndtørrere herinde.


Skriv et svar